11.11.12

4m - lydia piplie , lydia spuropoulou

                 
                   Ζωγραφιά Λυδίας Πιπλικάτση
Ζωγραφιά Λυδίας Σπυροπούλου


Σήμερα θα δείξουμε ζωγραφιές χωρίς χρώμα γιατί και αυτές από μόνες τους είναι πολύ δυναμικές με χαρακτήρα και αποφασιστηκότητα...Οι 2 Λυδίες πάλι μας καταπλήσουν!

4m μία εταιρία με αρκετές μεταξύ άλλων έξυπνες κατασκεύες. Μαθηματικά κόλπα, φυτολόγια ρολόγια από πατάτα, κατασκευή φωτογραφικής μηχανής, ανεμόμυλοι, κατασκευές με καλαμάκια, αργαλειοί είναι μόνο μερικά από τα παιχνίδια της. Τα προϊόντα της τα βρήκα στις ελληνικές ιντερντικές σελίδες που σας έχω προτείνει αλλά και σε μία ακόμη η οποία μοιάζει πολύ με το blog μας... www.smarttoys.gr και κάνει σε πολλά προϊόντα της και εκτός 4m eκπτώσεις... Δοκιμάστε το.....




Μαγικά κόλπα με αριθμούς. Περιέχειπάνω από  15 μαθηματικά κόλπα παιχνίδια και παζλ..Μάθε να διαβάζεις το μυαλό των φίλων σου και ξετρέλανέ τους με τους γρήγορους μαθηματικούς ρυθμούς (15,00 ευρώ)





Κατασκευή φυτολόγιο.....Μαζέψτε φύλλα άνθη κλαράκια και τοποθετείστε τα στο φυτολόγιο της 4m., (6,00 ευρώ)



 Κατασκευή διακοσμητικής λάμπας . Πάρτε (κατά προτίμηση ένα πλαστικό μπουκάλι και όλα τα άλλα τα δίνει το παιχνίδι... βάλτε και το καπέλο της λάμπας και είστε έτοιμοι... (11,00 ευρώ)
Ξαναβρίσκουμε τον αργαλειό σε άλλη τιμή αλλά πολύ ενδιαφέρον σαν δώρο για κοριτσάκια(14,00 ευρώ) 
 Κατασκευή με τα γνωστά μας καλαμάκια.... μπορείτε να πάρετε ιδέες για να κατασκευάσετε και άλλα σχέδια και με άλλα χρώματα...και με  μικρότερα ή μεγαλύτερα καλαμάκια... (11,00 ευρώ)


 Κατασκευή φωτογραφικής μηχανής (12,00 ευρώ)
Το λέει και ο τιτλος... κατασκεύαστε ρολόι από πατάτα....πως? πάρτε και θα μάθετε..(θα σας καταπλήξει)..(14,00) 


 Ανακύκλωση χαρτιού (11,00 ευρώ)
 Κατασκευή ανεμόμυλου......(14,00 ευρώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips