12.11.12

WOODEN TOΥS - IMAGIPLAY - marina



ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μας Μαρίνα που μας έδωσε την υπέροχη ζωγραφιά της για εξώφυλλο της σημερινής ανάρτησης μας! Μαρίνα και Μαργαρίτα περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτι σας!


Tα σημερινά παιχνίδια τα γνωρίσαμε από τη νονά μας τη Χριστίνα. Ένα καλοκαίρι μας έφερε δώρο ένα imagiplay σε σχήμα σκύλου και γάτας σε στάση αγκαλίτας...και εγώ προσωπικά το καταευχαριστήθηκα ... γιατί έβλεπα τη μικρή μου να προσπαθεί να συνθέσει μία εικόνα αρκετά δύσκολη για την ηλικία της (τότε ήταν 2,5 χρονών -10 κομμάτια) που τη δυσκόλευε αρκετά αλλά είχε την επιμονή και υπομονή για να τα καταφέρει.... Τελικά χρειάστηκε βοήθεια αλλά το ότι συνδύασε στο μυαλουδάκι της σχήμα και χρώμα με ξετρέλανε... Το θεωρώ έξυπνο και πρωτότυπο δώρο για αυτό και σας παρουσιάζω μερικά από τα πάρα πολλά σχέδια που θα βρείτε στο ιντερνέτ , είτε από τις σελίδες που σας προτείνω , είτε από κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σας που μπορεί να τα φέρνει...(η νονά μας ενημέρωσε ότι το αγόρασε από ένα μαγαζί κοντά στην Μητσαίων στην Ακρόπολη!)

Ξύλινα χρωματιστά κομμάτια παζλ που συνθέτουν μία συγκεκριμένη εικόνα είτε αριθμημένη είτε με τα γράμματα της αλφαβήτου.  



 2,99 £ στο www.vupbaby.co.uk. Mπορείτε να τα παραγγείλετε για δωράκια βάφtισης ή και take away gift στα πάρτι....
 
4,95 £ για τα αγοράκια που λατρεύουν τα οχήματα  

4,95 για τα παιδάκια που λατρεύουν τα αλογάκια

Χταποδάκι 




Σαλιγκαράκι




Ελεφαντάκι 3,95 £
Και το μικρό και γλυκό ψαράκι 3,00£





2 σχόλια :

Blogging tips