27.1.16

MAKE YOUR OWN SANTORO BAG


To τελευταίο κόλλημα της κόρης μου (και φαντάζομαι πολλών ακόμη κοριτσιών και όχι μόνο..) είναι ότι έχει να κάνει με τις φιγούρες τη santoro. Η αγορά έχει κατακλυστεί από αντικείμενα χρηστικά και μη από αυτήν, με αποτέλεσμα η πλύση εγκεφάλου να έχει πετύχει 100%.
Τι κάνουμε όμως εμείς οι δύστυχες μανάδες όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον κατακλυσμό των διαφημίσεων; ε; τι κάνουμε ;

Σηκώνουμε τα μανίκια, βάζουμε λίγη φαντασία και να το αποτέλεσμα..
Τα φτιάχνουμε μόνες μας και ενθουσιάζουμε τα παιδιά μας..
Εμείς ξεκινήσαμε με ένα οικολογικό τετράδιο που είχαμε αγοράσει τα Χριστούγεννα, όμως δεν είχαμε καταφέρει να το αξιοποιήσουμε μέχρι τώρα.
Όταν όμως ανακαλύψαμε τη χαρτοπετσέτα santoro, 
μας ήρθε αμέσως η ιδέα ..
Η μικρή μου ενθουσιάστηκε όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με το πόσο οικονομικά μπορεί πια να έχει την καινούρια της φίλη πάνω σε ένα δικό της αντικείμενο.. έτσι άρχισε η ιστορία του δικού μας εναλλακτικού decoupage με χαρτοπετσέτες της αρεσκείας μας.
Η συνέχεια γνωστή..
θέλει και άλλα και να τα κάνουμε μαζί..
Η αλήθεια είναι ότι για τα παιδιά δεν είναι εύκολη η τοποθέτηση όλης της χαρτοπετσέτας.
Μόνο με επιλεκτικά κομμάτια που θα έχουν κόψει και θα είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος ή με κολλάζ μικρών κομματιών, όπως θα δείτε παρακάτω.
Έτσι λοιπόν βρήκα μια πάνινη σακούλα που την είχα αγοράσει χρόνια πριν και δεν την είχα χρησιμοποιήσει ακόμη, (παράξενο μου φαίνεται!!) και αποφάσισα να της δώσω ένα νέο νόημα ύπαρξης..
Τι όμως, μια και από σακούλες δόξα τω Θεώ έχουμε μπόλικες..
Κάτι θα βρούμε όμως δεν μπορεί!!!
Στην αρχή κολλήσαμε όλο το θέμα της santoro στο κεντρικό τμήμα της σακούλας.
Μετά πήραμε αγαπημένες χρωματιστές, αλλά κυρίως με γεωμετρικά σχήματα, χαρτοπετσέτες που θα διακοσμούσαν τη φίλη μας περιμετρικά, τις κόψαμε σε κομματάκια και αρχίσαμε να τα κολλάμε ένα ένα γύρω από το κεντρικό μας θέμα. Η κόλλα που χρησιμοποιήσαμε είναι ειδική για decoupage με χαρτοπετσέτα και την αγοράσαμε από εδώ, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια απλή decoupage κόλλα αν ήδη την έχετε στο σπίτι σας. 
Τις χαρτοπετσέτες τις αγοράσαμε από εδώ, είναι το κατάστημα στο οποίο ανακαλύψαμε τις χαρτοπετσέτες santoro που μας ήρθε η περίφημη ιδέα. 
Η τελική πινελιά ήταν η glossy εικόνα της που την πετύχαμε με ένα γυαλιστικό προϊόν από το πλαίσιο.
Και αφού σας ανακάλυψα τις πηγές μου δείτε και τα αρχικά αποτελέσματα!



Η φωτογράφιση έγινε πριν καλά καλά στεγνώσει η κόλλα και με τα κομμάτια που μας περίσσεψαν ντύσαμε ένα άδειο αυγό. Πρέπει να σας πω ότι επιφάνεια εργασίας μου αυτή τη φορά ήταν η σιδερώστρα.. άκουσον άκουσον, αλλά με βόλεψε το ύψος της !!!


And finally we found a brilliant idea.. Θα γίνει η τσάντα του μπαλέτου.. 
Ε; πως σας φαίνεται;




ή η τσάντα της μαμάς όταν θα πιει το καφεδάκι της με τις άλλες bloggoμαμάδες!!


Καλή σας ημέρα 











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips