28.1.15

Liebster ενα μπλοκοβραβείο!




Μου χτύπησε και μένα την πόρτα φέτος το δωράκι και μάλιστα από 2 μεριές...Τι να πω δεν το φανταζόμουν.. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τις 2 νέες διαδυκτιακές φίλες μου την Αναστασία από το anastasiasbeautysecrets.blogspot και την Αλέκα από το alekacraftaholic.blogspot
οι οποίες αφιέρωσαν χρόνο για να δουν και να φροντίσουν να μου χαρίσουν το δώρο. Πρόκειται για ένα εικονικό βραβείο που παραδίδεται σε blogs με λίγους αναγνώστες, έτσι ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν το κοινό τους.


Κανόνες του παιχνιδιού είναι να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, για να βοηθήσει τους περισσότερους νέους φίλους του να γνωρίσουν το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και το mamadoblog που με δέχτηκε ως μέλος της ζεστής παρέας του.

Πάμε λοιπόν


1. Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησα το blog δεν ήξερα και ούτε είχα φανταστεί όλη αυτή την παρέα που υπάρχει από πίσω.. το άρχισα περισσότερο από θέληση για να βοηθήσω - υποδείξω στις μανούλες έξυπνα δώρα για τα παιδιά τους. Ήταν κάτι που έκανα για την κόρη μου από 6 μηνών, όταν ανακάλυψα, ότι για να φάει το φαγητό της, έπρεπε να είναι αφηρημένη και απασχολημένη με ένα παιχνίδι που της προκαλεί το ενδιαφέρον. Έτσι άρχισα να ψάχνω και να αγοράζω παιχνίδια που εξιτάρουν το μυαλό... το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώει η Αφροδίτη και να γεμίσουμε με άπειρα τέτοια παιχνίδια. Στην παρέα προστέθηκαν όλες οι ξαδερφούλες που όλες μαζί (ειδικά το καλοκαίρι που βρισκόμαστε) κάνουμε απίθανα πράγματα...

2. Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει
Η παρέα με τα παιδιά.. τρελαίνομαι να είμαι και να παίζω μαζί τους...

3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers, και με ποιον τρόπο;
Πιστεύω ότι τα  σχόλια γενικότερα βοηθούν τον άνθρωπο και ειδικά τον blogger να βελτιώνεται και να προχωράει σε επόμενα βήματα. Η επικοινωνία από την άλλη είναι μια μορφή έκφρασης και γνωριμίας. Στην εποχή μας που οι ρυθμοί είναι πολύ ξέφρενοι και ο χρόνος επικοινωνίας  με φίλους ελάχιστος ως ανύπαρκτος το blogging μας φέρνει πιο κοντά.. με νέους και άγνωστους μέχρι τώρα ανθρώπους. 

4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Στο blog μας (έτσι το θεωρώ) αναφερόμαστε κυρίως σε έξυπνα παιχνίδια που βοηθούν το παιδί να συγκεντρωθεί και να οργανώσει τις σκέψεις του σε ένα δημιουργικό παιχνίδι. Όμως δεν μένουμε μόνο σε αυτά.. 

5. Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Δυστυχώς όχι, νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα!!!

6. Πως φαντάζεστε το blog σας μετά από 2 χρόνια; Tι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιον τρόπο;
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.. Ζω και δημιουργώ για το σήμερα. Ελπίζω και εύχομαι να είναι καλά και να μας κάνει χαρούμενη, όπως τώρα..

7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Πολύ καλή ερώτηση... Δεν έχω συνηθίσει να μιλώ για τις πολλές ικανότητές μου!!!! 

8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Δυστυχώς όχι όσο θα ήθελα.. Η κανονική μου δουλειά δεν μου επιτρέπει να έχω ελυθερο χρόνο για άλλα hobby. Βλέπετε είναι πολύ ζηλιάρα.

9. Πως γεννιούνται τα post σας;
Από τις συζητήσεις και το παιχνίδι με την κόρη μου..

10. Ευχές για τον αναγνώστη
Πάνω από όλα υγεία και χαμόγελο... Νομίζω ότι κάπως έτσι ξεπερνάς προβλήματα και έγνοιες.. 

Εκτός από το ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της παραλαβής του βραβειοδώρου θα πρέπει να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου άλλα 10 blogs, ενημερώνοντας τη νέα μου παρέα για την έκπληξη που θα τους κάνω.

mamadesekrisi.blogspot

triamirmigakia.blogspot

xarakaimousiki.blogspot

ateliegabrielaresende.blogspot


motherhooddummies.blogspot

mamamiapetounia.blogspot 


kathemeragoneis.blogspot 


fteroygismata.blogspot

agniomorfia.blogspot

tinartideas.blogspot

Τέλος θέλω να δώσω και ένα δικό μου δώρο στο xeblogarisma.blogspot για την τόσο γενναιόδωρη, κουραστική, απαιτητική και πολύ ψυχοφθόρα δουλειά που κάνει.










9 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι πολλά ακόμη βραβεία για το blogospitaki σου! Χαρηκα που σε γνωρίζω ακόμα καλύτερα μέσα απο τις απαντήσεις σου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!!! Και σε πολλά ακόμα με υγεία!... Ωραία δουλειά και ενδιαφέρουσες απαντήσεις! Χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε καλύτερα!... Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω και μπαίνω στο παρεάκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου εδωσες να σε γνωρίσω καλύτερα!
    Χαίρομαι που μπορώ από εδώ και πέρα να σε συμπεριλάβω στα ιστολογια που θα επισκέπτομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέσποινα γράφεις τόσο ωραία που δν γινόταν να μην σε συμπεριλάβω στα βραβεία . Μπράβο σου και καλή συνεχεια.. Χαίρομαι πολύ που θα σε παρακολουθώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Effie μου, ούσα άρρωστη μέρες τώρα με μια ιωση-γρίπη που μου άλλαξε τα φώτα δεν είχα αντιληφθεί ότι με πρότεινες. Καταρχήν σ'ευχαριστώ. Κατά δεύτερον δε ξέρω τι πρέπει να κάνω γιατί όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για μένα.Κατά τρίτον μπαίνω στο blog από το κινητό γιατί είμαι ξάπλα συνέχεια και δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Περιμένω τα φώτα σου και τις οδηγίες σου. Φιλιά πολλά και πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Effie μου, ούσα άρρωστη μέρες τώρα με μια ιωση-γρίπη που μου άλλαξε τα φώτα δεν είχα αντιληφθεί ότι με πρότεινες. Καταρχήν σ'ευχαριστώ. Κατά δεύτερον δε ξέρω τι πρέπει να κάνω γιατί όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για μένα.Κατά τρίτον μπαίνω στο blog από το κινητό γιατί είμαι ξάπλα συνέχεια και δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Περιμένω τα φώτα σου και τις οδηγίες σου. Φιλιά πολλά και πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίνα μου περαστικά σου καταρχήν... Μόλις γίνεις καλά με χαρά να σε βοηθήσω... Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips