15.2.13

GALT προνομιακές τιμές παιδικών παιχνιδιών με τέχνη και δημιουργικότητα , lenia pateli


Λένια μας , πάλι στην παρέα μας με την όμορφη καρδούλα σου!!!!.. Αλήθεια τι καρναβαλάκι θα ντυθείς φέτος? Περιμένω προτάσεις για να τις πούμε στις φίλες μας σε όλη την Ελλάδα..και έξω από αυτήν!!!
Εμείς για αρχή προτείνουμε μπογιές προσώπου από την GALT , μια εταιρεία παιχνιδιών που κατοικοεδρεύει στην Αγγλία ...αλλά τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε στην ιντερνετική σελίδα patini, ή στο eBay, είτε για εσάς που μένετε Αθήνα στα καταστήματα ΠΑΙΧΝΙΔΙ. (Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ δυστυχώς δεν έχει eshop , αλλά έχει κατάστημα και στο Βόλο..)


Οι τιμές είναι πολύ λογικές και τα παιχνίδια πραγματικά δημιουργικά με καλά υλικά και πρωτότυπες ιδέες.


Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει το παιχνίδι με το μωσαϊκό, που το βρήκα αρκετά έξυπνο και με φαντασία. Συνδυάζει υπομονή , σκέψη και προσοχή.. Πρέπει τα παιδιά να κολλήσουν χρωματιστά αυτοκόλλητα σε συγκεκριμένα τετραγωνάκια που τα βρίσκουν ταυτοποιώντας νούμερο με χρώμα.. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το βγάζουν και άλλες εταιρείες (όπως η djeco..) , αλλά η galt στην προνομιακή τιμή των  9,00 ευρώ σου δίνει πολύ περισσότερες κάρτες , όπως και μία για να την κάνεις μόνος σου...Αποτελεί πάλι παιχνίδι για έναν παίκτη ... που όμως αν μοιράσεις κάρτες παίζουν και περισσότερα παιδιά!


Εδώ σας παραθέτω και μερικά άλλα παιχνίδια της Galt για να πάρετε ιδέες... Επίσης έχει το παιχνίδι με τα mandalas που σας είχα παρουσιάσει σε άλλη μας ανάρτηση , αλλά από άλλη εταιρεία..



Τέλος η φίλη μου Κατερίνα μας έκανε δώρο το σερβίτσιο της galt που το χρωματίζεις μόνο σου..., καταπληκτικό , ειδικά όταν βάζεις πολλά παιδάκια να το βάψουν....
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips