15.11.12

SEEDLING , danai anastasiadou

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΔΑΝΑΗΣ
ΔΑΝΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ... Μία ΚΟΥΚΛΑ σας λέω!! αλλά και μία ανερχόμενη ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ .. Το βλέπετε άλλωστε στην υπέροχη ζωγραφιά της...... Μας έχεις στείλει καταπληκτική δουλειά........ Ευχαριστούμε πολύ.. σίγουρα θα σε ξαναδούμε.....





φτιάξε τη δική σου σβούρα
Σήμερα αγαπημένες μου φίλες έχουμε δημιουργίες για παιδιά που αγαπάνε το μοναδικό και ιδιαίτερο........ Η εταιρεία  Seedling παρέχει προϊόντα που επιτρέπει στα παιδιά να αποκτήσουν δεξιότητες και αυτοπεποίθηση. Ενθαρρύνει επίσης τους γονείς να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τα παιδιά τους και στη δημιουργία αναμνήσεων με τη συμμετοχή τους στις εξαιρετικές κατασκευές των παιχνιδιών.Φτιάχνονται στη Νέα Ζηλανδία με χρήση τοπικών και φυσικών υλικών καθώς και από μη επεξεργασμένο ξύλο πεύκου.

φτιάξε το δικό σου κουκλοθέτρο
 Τα υλικά είναι πιστοποιημένα και μη τοξικά. Η συσκευασία αποτελείτα από χάρτινο κιβώτιο που επίσης κατασκευάζεται στη Νέα Ζηλανδία από ανακυκλώσιμα υλικά των δασών της. Τα προϊοντα δεν περιλαμβάνουν πλαστικά υλικά και αποτελούν όσο το δυνατόν πιο μικρή συσκευασία.Διατίθενται σε Ευρώπη , Ασία, Αμερική και Αυστραλία.


Πάρτε τον μαυροπίνακα μαζί σας σε ταξίδι ή σε καφέ με τη φίλη σας... Ανοίξτε τον και αφήστε το παιδί σας ή τα παιδιά σας να δημιουργήσουν.. Περιλαμβάνει κιμωλία και σφουγγάρι σβησίματος. Διατίθεται σε μπλέ και μαύρο.



φτιάξε τα δικά σου βραχιόλια

φτιάξε τις δικές σου κονκάρδες


μοναδική σβούρα από τα χεράκια σου
                                                                             
                                            φτιάξε το δικό σου μπρελόκ ή το δικό σου μοναδικό πίνακα
 Mπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.seedling.co.nz και απολάυστε τα προϊόντα της αλλά και το ωραίο site της.


Tα βρήκα στο toys και στο perizitito..
Ραντεβού αύριο με μια νέα ζωγραφιά αγαπημένης μας φίλης....

1 σχόλιο :

Blogging tips