25.11.12

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΠΤΥΧΟ , danai anastasiadou

Δανάη μου με χαρά σε φιλοξενούμε ξανά στη σελίδα μας με μία πραγματικά πολύ προχωρημένη ζωγραφιά για την ηλικία σου... Αλλά με γιαγιά καλλιτέχνη είναι φυσικό να βλέπουμε τέτοια δείγματα εργασιών σου!!! Σήμερα αποτελείς έμπνευση για μας .... η καλλιτεχνική σου φλέβα μας έδωσε την ιδέα να για να παρουσιάσουμε ένα βιβλίο κατασκευών που μας έκανε δώρο η φίλη μας Ιωάννα.




Όπως διαβάζετε λοιπόν το βιβλίο ονομάζεται ύφασμα (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΠΤΥΧΟ) και παρουσιάζει κατασκευές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας πολύ δημιουργικά με τα παιδιά σας. Έχει καλή εικονογράφηση και αρκετά κατατοπιστικές οδηγίες για τις κατασκευές που προτείνει. Το παρουσιάζει ως "Φτιάξτο εύκολα " Κατασκευές σε 5 βήματα . Χρησιμοποιείς υφάσματα όπως τσόχες , βαμβακερά , μάλλινα νήματα  και πολλά άλλα για να φτιάξεις εύκολα  ψαράκια γεμισμένα με βαμβάκι , μέχρι κλόουν που παίρνει όποια στάση θέλεις ή πομπόν για να το μετατρέψεις σε κλειδοθήκη.

Σας παραθέτω 3 κατασκευές για να έχετε εικόνα αυτών των 5 
απλών βημάτων αλλά και για να δείτε την απλότητα και την ευκολία που υπάρχουν σε αυτές τις απίθανες δημιουργίες.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΑΝΤΑΣ





ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΙΕ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ 




ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΧΙΝΟΥ ΚΟΥΚΛΟΥ




Μέσα στην ιστοσελίδα των εκδόσεων www.diptyxo.gr εντόπισα έκτός των άλλων ένα ακόμα βιβλίο κατασκευών που ονομάζεται δημιουργικό εργαστήρι και βγαίνει κάθε δίμηνο. Το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο έχει τα παρακάτω άρθρα.

Παραμύθι: Χριστούγεννα στο δάσος / Κουτί για κάλαντα / Ένας άγγελος από πιατάκι του πάρτι / Κάρτα Χιονονιφάδα / Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας χιονάνθρωπος που αγαπούσε μία χιονονιφάδα / Κάρτα cupcake / Κάρτα με χριστουγεννιάτικες μπάλες / Κάρτα με χριστουγεννιάτικες δέντρο / Στρογγυλή κάρτα χιονάνθρωπος / Κάρτα με κινούμενο τάρανδο / Κάρτα με κινούμενο Άη Βασίλη / 'Αη Βασίλης / Κάρτα τάρανδος / ...../ Σοκολατένιο ανθρωπάκι / Μπισκοτόσπιτο / Δένδρο ημερολογίου / και πολλά άλλα που θα τα βρείτε μέσα στο περιοδικό ...



Δημιουργείστε με τα παιδιά σας... Δώστε τους οικογενειακές μνήμες και απολαύστε το μέσα από το παιχνίδι. Καλή διασκέδαση!!!







Blogging tips