19.11.12

PLAN TOYS, aliki hatzopoulou


ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΛΙΚΗΣ
Αλίκη μας Αλίκη μας..... καταρχήν σε καλοσωρίζουμε στην παρέα μας..... Ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη ζωγραφιά σου... την οικογένειά σου.. Η αλήθεια είναι ότι λίγες ζωγραφιές έχουμε λάβει με τόσο ζεστό θέμα.. Μπράβο Αλίκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα plan toys που λίγο πολύ είναι σε όλους μας γνωστά τα παιχνίδια της εταιρίας- με αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα στην Καρδίτσα- που έχει να μας δείξει ιδιαίτερα προϊόντα...σαν τη ζωγραφιά της Αλίκης μας!


Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να διαβάσετε στο site τους την ανάπτυξή τους μέσα στα χρόνια ...από το 1981 που ιδρύθηκε και αποτελεί την πρώτη εταιρία στον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια από κουτσουκόδενδρα χωρίς συντηρητικά, το 1982 που βραβεύτηκε ο ταυλανδέζος κατασκευαστής, τις διάφορες πιστοποιήσεις που έχουν πάρει, μέχρι το 2011 που ανανεώνουν τα οικολογικά υλικά και την τεχνική κατασκευή τους....τέλος  το 2012 παρουσιάζονται ως μια εταιρία με ένα βήμα μπροστά......ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Βοηθείστε τα παιδιά σας να μάθουν να δένουν μόνα τα κορδόνια των παπουτσιών τους, ή να παίζουν SUDOKU με τον παππού επιλέγοντας αντί για αριθμούς ζωάκια.
Τα τουβλάκια παζλ (παιχνίδι νοημοσύνης) ή ο κάκτος ισορροπίας είναι 2 χαρακτηριστικά παιχνίδια της εταιρίας. 
ART BY TAT!


Ενα παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους που μαθαίνουν χρώματα , την οργάνωση αυτών αλλά και το μέτρημα ....



Μπείτε στη σελίδα της plantoys για να απολαύσετε πολλάάάάά ξύλινα παιχνίδια.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οικονομικά , αλλά αξίζει καμιά φορά για ένα πιο εξεζητιμένο δώρο να απευθυνθούμε σε αυτή την εταιρία..................................................................

Παιχνίδι μαθηματικών... με απαγορευτική τιμή... σας το παρουσιάζω μόνο και μόνο για να πάρετε ιδέες και να παίξετε ανάλογα με τα παιδιά σας.....!!!
Blogging tips