14.11.12

4m2u , christina afentaki , anna (aderfi marinas)

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΦΕΝΤΑΚΗ
Με χαρά μας σας παρουσιάζουμε τη ζωγραφιά της φίλης μας Χριστίνας που την αγαπάμε πολύ και που σίγουρα θα γίνουμε καταπληκτικές χορεύτριες!!! λέμε τώρα!!!!


Σήμερα λοιπόν θα βάλουμε στο blog μας μια νέα πληροφορία , την οποία θα αναρτάμε κάθε Τετάρτη. Θα πληροφορούμε τους γονείς  για τις διάφορες παιδικές δραστηριότητες που υπάρχουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αρχικά  στην Αθήνα και σιγά σιγά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας... Θα χαρώ πολύ μανούλες ,να με ενημερώνετε για τα δρώμενα της πόλης σας , έτσι ώστε να μπορούμε να πληροφορούμε και τις υπόλοιπες που ενδιαφέρονται . Θέλω να επισημάνω ότι δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε , ούτε να υποτιμήσουμε τις άλλες σελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις ενημερώσεις αυτές.. απλά θα βοηθάμε και θα υποδεικνύουμε 2-3 προτάσεις...που θεωρούμε ενδιαφέρουσες.....

Για αυτό το Σαββατοκύριακο έχω να σας προτείνω μια βόλτα στην Τεχνόπολις γιατί λόγω της παγκόσμιας ημέρας για τα διακαιώματα του παιδιού (που είναι στις 20 Νοεμβρίου) παρουσιάζεται το Χαρίζω + Ανταλάσσω + Δημιουργώ <Δεν με βλέπεις; άκουσέ με.> Είναι ένα χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι για βρεφικά και παιδικά είδη. Για όλες εσάς που έχετε να δώσετε παλιά ρούχα και παιχνίδια δοκιμάστε το...... 
Για τους μικρούς μας φίλους επίσης έχω να προτείνω τον καραγκιόζη στο θέατρο του Ήλιου στην Πλάκα που Κάθε Κυριακή στις 11.30 παρουσιάζει ένα νέο έργο..... Απολαύστε το..
Για τη Θεσσαλονίκη προτείνουμε το ο Φασουλής και οι Πειρατές στο κτίρο της ΧΑΝΘ την Κυριακή στις 12.00μ.μ.

Tα σημερινά μας προϊόντα τα βρήκα στην www.2m4u.com (Hong Kong), αλλά μέσω των ιντερνετικών σελίδων www.koutropoulos.grwww.perizitito.gr, www.patini.gr θα βρείτε κάποια από αυτά τα έξυπνα gadgets και εδώ στην Ελλάδα. Για να μπείτε στις παραπάνω σελίδες πηγαίνετε στο τέλος της ανάρτησης για να κάνετε απλά κλικ! 


 Aλλάξτε την όψη του ψυγείου σας με τα διασκεδαστικά αυτοκόλλητα της 4m2u


Διακοσμείστε το πληκτρολόγιό σας με τα αυτοκόλλητα πλήκτων σε διάφορα σχέδια και αλλάξτε την παλιά του όψη!



Και τέλος πρωτοτυπείστε με τα έξυπνα αυτοκόλλητα ρολόγια τοίχου...

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΝΝΑΣ (ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΡΙΝΑΣ)
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Άννα (αδερφή Μαρίνας) που μας χάρισε τη ζωγραφιά της για το blog μας.. Περιμένουμε και άλλες κορίτσια!!!






Blogging tips